Livebingo online

När du spelar bingo online på webben är även det live bingo, man kan faktiskt säga att all bingo är live bingo eftersom att man spelar bingo i realtid. Enda undantaget är lotter med ”bingo” på Internet där man klickar på en knapp för att se om något av ens nummer på lotten dras. Att spela i ett bingorum online är inte särskilt annorlunda mot att spela i en bingohall, du köper dina brickor och väntar på att numren ska dras. Den enda skillnaden som är egentligen är väl att du sitter framför en dator och spelar, plus att du inte behöver gå hemifrån. Dessutom har du tillgång till flera saker som du inte har i en bingohall. Du kan tillexempel få hjälp med att hålla reda på dina brickor och markera nummer. Plus att du brukar kunna tillgå kundtjänst genom chatten. Sedan är det ju så som med alla andra spel för pengar på internet att du köper dina brickor via ett spelkonto som du har på själva bingosajten.

När man spela bingo online har man även tillgång till något som kallas för bonussystem, i det systemet ingår alltid en Insättningsbonus. Den gör att du på din första insättning får en bonus i form av en procentdel på det du själv sätter in. Så om bingorummet har en Insättningsbonus på 100 % och du sätter in 100 kronor så kommer du efter insättningen att ha 200 kronor på ditt spelkonto. Dock bör man alltid ha koll på vad de olika bingorummen har för användarvillkor och regler, det finns nästan alltid något som kallas för omsättningskrav. Ett omsättningskrav innebär att du måste spela för en viss summa pengar innan du kan plocka ut någon eventuell vinst på dina bonuspengar. Så läs alltid igenom all information i ett bingorum innan du börjar spela.

Att spela live bingo online kan ge många olika fördelar, det går att chatta med kompisar när du spelar, man kan även hitta nya vänner i bingochatten. Att spela online innebär att du slipper alla rumsliga begränsningar, du behöver alltså inte ta dig till en bingohall eller dylikt utan spelar var du vill, när du vill och hur mycket du vill. Vill du inte sitta framför datorn under hela spelets gång är det bara att välja automarkering eller autodab som vi nämnde här ovan. Då håller spelet självt reda på dina brickor och nummer åt dig.